Isnin, 28 November 2011

Ahad, 27 November 2011

gambar baru arrived dari terengganu

nie dia gambar baru aku dapat dari kawan aku kat jambori maalysia but klo nak tgok byk lagi add dia nie !
this is the URL to his FACEBOOK: http://www.facebook.com/profile.php?id=100001839715690

ini dia sAMpel gambar dia..dia mmg juru gambar yg hebat
 beratur-beratur ! dengar taklimat !!
nie dia gambar yg paling mengansikkan aku,....rindu kat doirang semua !!..klo jumpa diorang aku nak peluk and kiss diorang !!!

pAndangan lelaki??

Aku ad dpt tau sesuatu info berkaitan lelaki terhadap pmpuan:

1.lelaki snang nk wse 'tutttt'(fhm2 la) ble tgk gurl yg memakai pakaian yg ketat2
2.bila gurl duduk dgn gaya duduk yg terbukak luas antara ke dua belah kaki ny kelihatan jelas bntuk kmaluan gurl tu maka laki yg terperhati akn mmbyangkn aksi2 persetubuhan n scre tak lngsng gurl tu da telah 'dirogol' dlm alam fantasi lelaki tersbut
3.Bila gurl duk jelir2 lidah tak musthil lelaki akn mmbygkan dy tgh bercium@bermain lidah dgn girl tu dlm bygan fantsi lelaki tu.(euuuwww~)

*Info nie aku dari Muhd Anas Nawi
*so gurl korg nk ke jd mngse 'rogol' dlm byngan fantasi sorg lelaki??
*korg nk ke lelaki naik nafsuny hnye memandang bntuk bdn korg yg MANTAP tu??
*jgn mrhkn lelaki ble lelaki mmbygkn pkre2 cm nie sbb Allah mmg da cipta dorg sbegitu,so yg gurl jom sme2 kita ubah jd sorg yg lbh bek
*kai la bju yg labuh menutup punggung,tdung labuh menutup dada,tutup la aurat tu bkn ny mmbalut aurat tu

Sblum nk mrh dgn statement nie,korg renung2 kn la dlu,amik la mse ntuk berrfikir k :)
*nshat nie gak dituju ntuk diri sndri jugak spye tak mlakukan kslpan mcm nie ^

Sabtu, 26 November 2011

JAMBOREE MALAYSIA -12 hari 4-10

hari 4-9 ::20 nov-25


mula2x aku dapat bash warna merah dan antara warna paling aku benci
ary pertama berlakunya aktiviti ...aktiviti aku ialah lawatan
dan lawantan itu ke pasar loyang dan taman tamadun islam di terengganu
...masa kat taman tamadun islam aku ngn geng smua buat keje sendiri
ada yg nak buat kje gile ...ada yg buat bodoh...dan ada yg buat possing
tangkap gmbar....but aku berkenalan ngn sorang budak kedah nama
dia adam ....woong kawan aku...suka ngn adam nie(he not gay !)
tamat ary ke-4---------------------------


  ary kelima aku buat kraf tangan....pasal kraf tu jgn ckp ngn aku
aku orang seni mesty buat...but masa tengahari tu mmg best makan
nasi ayam dan sayur (aku BENCI sayur !!)
dan masa petang tu mcm biase melantak tido
hari ke 5 ---TAMAT----


hari ke6:
aku dah lupa...but aku ingat masa hari keenam kitaorang gi pantai
gila2x la ombak dia
pastu kawan aku mila blanja makan keropok lekor mmg nikmat lah !!.
pastu..malam tu lak bleh lak men kicap !
---------tamat----


HARI 7-10
macm biase 5 ptg go beach
but ary2x nie lah skuad melak makin akrab dan jumpa ramai pemimpin,
peserta dan kawan baru smua kelihatan gembira but ary ke-7..utusan clash telah tiba
...sedih gila but ADA AKU KESAH KEW??.....bunga banyak lagi diluar
ary ke-8 lak smua dah mula jdi makin gila ngn masalah hujan perubahan monsun
..but abg azmir pemimpin kami menemani kami dngan awat dia "ABG DPT LENCANA BARU"
dan ayat dia " RAHMAT NIE !"
malam ke-8
abg azmir mengila ngn poco-poco dan lagu pengakap...
malam tu skuad merlimau dan tengkere bertugas...mmgg kena
marah ngn uztaz sopphi..sbb x lakukan rondoaan...
pastu hujan mmg hebat !..haah..lupa nak ckp masa siang ary
tuh...ada ribut yg berlaku hampir 50-60 orang tersedera dan
kawan aku farid kebas ..mila lak xde tenaga..x mkn pagi
but ary terakhir spew thu...
ARY KEW 9
ary tu xde aktiviti langsung but mmg best melepak ,mengorat dan meluangkan masa untuk
smua rakan2x ....antara nya MILA,FARID,AQILAH,ASMIERA,MAMAT,HAZIQ,WOONG ,HAFIZ NO.2,MIMI,ANISA,AMALINA DAN BYK LAGI .
malam ary ke9
aku dan SHAHRIZAL and THE GENG melakukan misi
menconteng muka yg sedang tido....dan malam tu jugak aku ngn budak2x nie ronda2x cari )


ary terakhir :
smua bgun pada pukul 6...mandi
crita pasal mandi..aku terpaksa tgg smpai kol 7.50
..............kemas kemas pastu kami berangkat..dalm bas
lak kitaorang terpaksa bersempit...but makan2x tu adalah
mcm2x aku mkn smpai skit perut aku...KENALAH TAHAN SKIT
........setibanya kami dia SK MERLIMAU 1 ...smua angkat barang dan balik dna malang bagi aku
tidak dapat berbual ngn smua (sedih TTwTT) aku dan farid tros balik\
dan ini sedikit gmbar untuk smua :




























































































































































































































































































------------------------tamat